SALATA DE PESTE AFUMAT

SALATA  DE PESTE  AFUMAT

Salata de peste afumat este deosebita si are o savoare specifica, mai ales daca este combinata cu ceapa. Acest preparat este perfect in cazul aperitivelor folosite la o masa speciala, dar el poate fi mancat oricand, chiar si vara.

Pentru salata se poate folosi diverse tipuri de peste afumat, pentru prepararea ei fiind necesare urmatoarele ingrediente:

  • 1 peste afumat
  • 3-4  cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 galbenusuri
  • masline
  • piper
  • sare

Preparare: pestele va fi cumparat din comert. Cartofii trebuie curatati si pusi la fiert in apa.

In acest timp se tie pestele in bucatele mici, oasele mari si aripioarele fiind indepartate.

Dupa ce cartofii au fiert se taie in cubulete mici.

Se prepara o maionezadin cele doua galbenusuri cu ulei si se adauga peste peste. Apoi se pun cartofii, ceapa tocata marunt si maslinele.

Salata de peste afumat se condimenteaza cu piper si sare, iar daca se doreste se poate aduga si putina zeama de lamaie, aceasta fiind folosita la orice tip de peste.

Nu se prepara greu si este una din acele salate care, poate sa ramana o zi mai mult, fara sa isi schimbe gustul.

Slatata de peste afumat este considerata de pizza rathmines delivery ca fiind o salata perfecta pentru orice fel de zi pe care o doriti, fie ea chiar si speciala.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s